Kalkoenfilet in een romige tomatensaus
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
1.Snijd de ui fijn en braad het in boter totdat het goudbruin is.
2.Roer de in stukjes gehakte kalkoenfilet erdoor samen met de kruiden en zout.
3. Dek de pan af met een deksel en laat het vlees ongeveer 20 minuten stomen op half-hoog vuur. Check af en toe of het vlees niet aanbrandt.
4. Roer na ongeveer 20 minuten de tomatenpuree met de uitgeperste knoflook en citroensap door het vlees. Roer grondig laat nog eens 5 minuten koken.
5. Als er geen bouillon over is kun je nog wat water toevoegen.
6. Roer tot slot wat geraspte kaas erdoor, laat deze smelten en haal de pan van het vuur.
7.Schep nu de yoghurt en zure room door de saus en serveer, bij voorkeur, met rijst, bulgur, couscous of quinoa.