default-header
HomeReceptenKalkoenreepjes met aardappelpuree en broccoli

Kalkoenreepjes met aardappelpuree en broccoli

Bereidingstijd: 45 minuten

Kalkoenreepjes met aardappelpuree en broccoli

Ingrediënten

Aantal personen: 1

250 gram broccoli
150 gram aardappelen, rauw
100 gram kalkoenfilet
1 ui
50 ml magere melk
1 rode paprika
1 el olijfolie
60 ml groentebouillon
peper
nootmuskaat

Bereidingswijze

  1. Snijd de broccoli in roosjes en de paprika in reepjes
  2. Snijd de aardappelen in blokjes, kook in 20 minuten gaar en giet af.
  3. Stamp de aardappelen, roer de melk door de puree en breng op smaak met peper en nootmuskaat
  4. Kook 250 gram broccoliroosjes in ca. 5 minuten beetgaar en giet af
  5. Snijd de kalkoenfilet en 1 ui in stukjes en bak in 1 el olie
  6. Voeg de paprika en broccoli en voeg naar smaak peper toe.
  7. Schenk er 60 ml groentebouillon bij en laat ca. 10-15 minuten zachtjes koken en breng op smaak met peper.
  8. Serveer de kalkoenreepjes met puree en broccoli.

Bron