default-header
HomeReceptenOosters kalkoenbroodje

Oosters kalkoenbroodje

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 4

Oosters kalkoenbroodje

Ingrediënten

Arachideolie
400 gram kalkoenfilet
3 teentjes knoflook
1 paksoi
100 gram taugé
3 el ketjap
2 tl sambal
4 waldkornbollen
Pindakaas
1 rode ui

Bereidingswijze

Verhit een scheut olie in een pan. Snijd de kalkoen in reepjes en bak de reepjes in circa 5 minuten goudbruin. Pel en hak de knoflook fijn en roer de knoflook door de kalkoen. Bak circa 1 minuut mee. Snijd de paksoi in reepjes, voeg samen met de taugé toe aan de kalkoen en bak circa 3 minuten mee. Schenk de ketjap erbij en roer de sambal erdoor. Snijd de waldkornbollen doormidden en besmeer ze rijkelijk met pindakaas. Pel en snijd de ui in halve ringen. Verdeel de gebakken kalkoen en de uienringen over de broodjes.

Bron