default-header
HomeReceptenPitabroodje met kalkoenshoarma en coleslaw

Pitabroodje met kalkoenshoarma en coleslaw

Aantal personen: 4 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

Pitabroodje met kalkoenshoarma en coleslaw

Ingrediënten

  • 600 g Sjroete Farm kalkoenshoarma
  • 4 grote pitabroodjes
  • ½ wittekool
  • 1 appel
  • 1 ijsbergsla
  • 1 bosje peterselie
  • 60 g rozijnen
  • 1 kl suiker
  • 4 el mayonaise
  • 2 el witte wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Schil en snij de appel in fijne blokjes. Snij de wittekool in fijne reepjes. Snij de peterselie fijn. Meng de wittekool, rozijnen, de helft van de peterselie, de appel, de mayonaise, witte wijnazijn, suiker, peper en zout in een kom. Zet koud weg.
  2. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Warm de pitabroodjes op.
  3. Verhit de olijfolie in een anti aanbakpan en bak de Sjroete Farm kalkoenshoarma gaar.
  4. Snij de pitabroodjes open en doe er wat ijsbergsla in. Vul op met de kalkoenshoarma en serveer er de rest van de ijsbergsla en de coleslaw erbij. Overstrooi met de rest van de peterselie.

Bron: https://15gram.be/recepten/pita-met-kalkoenshoarma-en-coleslaw-1