HomeReceptenPitabroodje met kalkoenshoarma en coleslaw
Pitabroodje met kalkoenshoarma en coleslaw
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
600 g Sjroete Farm kalkoenshoarma
4 grote pitabroodjes
½ wittekool
1 appel
1 ijsbergsla
1 bosje peterselie
60 g rozijnen
1 kl suiker
4 el mayonaise
2 el witte wijnazijn
2 el olijfolie
peper en zout
Bereidingswijze
Schil en snij de appel in fijne blokjes. Snij de wittekool in fijne reepjes. Snij de peterselie fijn. Meng de wittekool, rozijnen, de helft van de peterselie, de appel, de mayonaise, witte wijnazijn, suiker, peper en zout in een kom. Zet koud weg.
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Warm de pitabroodjes op.
Verhit de olijfolie in een anti aanbakpan en bak de Sjroete Farm kalkoenshoarma gaar.
Snij de pitabroodjes open en doe er wat ijsbergsla in. Vul op met de kalkoenshoarma en serveer er de rest van de ijsbergsla en de coleslaw erbij. Overstrooi met de rest van de peterselie.