default-header
HomeReceptenRamen deluxe – Noedelsoep met taugé, rode paprika en tempurakalkoen

Ramen deluxe – Noedelsoep met taugé, rode paprika en tempurakalkoen

Bereidingstijd: 20 minuten

Ramen deluxe – Noedelsoep met taugé, rode paprika en tempurakalkoen

Ingredienten

Aantal personen: 4

  • 10 dl gevogeltebouillon
  • 100 g taugé (sojascheuten)
  • 1 rode paprika
  • 100 g mie (of andere noedels)
  • 4 lente-uitjes
  • 25 g maïzena
  • 50 g bloem
  • 15 g bakpoeder
  • 1 dl water
  • 200 g kalkoenfilet
  • Satékruiden

Bereidingswijze

  1. Breng de bouillon aan de kook. Snij de paprika in reepjes en doe hem met de taugé in de bouillon. Voeg na een paar minuten de noedels toe, laat kort koken en zet het vuur uit. Laat de soep tien minuten rusten.
  2. Snij de lente-uitjes in dikke ringen. Doe ze bij de soep.
  3. Meng maïzena, bloem, bakpoeder en water tot een glad deeg. Snij het vlees in reepjes, wentel ze door het deeg en bak ze in de frituurpan op 180 graden celcius tot ze lichtbruin zijn. Bestrooi met satékruiden en serveer de soep erbij.