HomeReceptenRamen deluxe – Noedelsoep met taugé, rode paprika en tempurakalkoen
Ramen deluxe – Noedelsoep met taugé, rode paprika en tempurakalkoen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingredienten
Aantal personen: 4
10 dl gevogeltebouillon
100 g taugé (sojascheuten)
1 rode paprika
100 g mie (of andere noedels)
4 lente-uitjes
25 g maïzena
50 g bloem
15 g bakpoeder
1 dl water
200 g kalkoenfilet
Satékruiden
Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook. Snij de paprika in reepjes en doe hem met de taugé in de bouillon. Voeg na een paar minuten de noedels toe, laat kort koken en zet het vuur uit. Laat de soep tien minuten rusten.
Snij de lente-uitjes in dikke ringen. Doe ze bij de soep.
Meng maïzena, bloem, bakpoeder en water tot een glad deeg. Snij het vlees in reepjes, wentel ze door het deeg en bak ze in de frituurpan op 180 graden celcius tot ze lichtbruin zijn. Bestrooi met satékruiden en serveer de soep erbij.