default-header
HomeReceptenVolkorenbrood met kalkoen, mango en koriander

Volkorenbrood met kalkoen, mango en koriander

Bereidingstijd: 15 minuten + 50 minuten kooktijd

Volkorenbrood met kalkoen, mango en koriander

Ingrediƫnten

Aantal personen: 4

  • 2 kalkoendijen
  • 1/2 l gevogeltebouillon
  • 1 mango
  • 1 el tomatenketchup
  • 2 el mayonaise
  • 3 g gekonfijte gember
  • 1/8 limoen
  • 12 blaadjes koriander
  • 4 volkoren baguettes

 

Bereidingswijze

  1. Kook de kalkoendijen in de bouillon. Verwijder het vel en het been en trek het vlees in grote stukken.
  2. Schil de mango, verwijder de pit en snij in reepjes. Meng de ketchup met de mayonaise en de gember, knijp er wat limoen bij en roer om. Doe de mangostrips bij de dressing.
  3. Snij de baguettes open en beleg ze met het vlees, de gemarineerde mango en verse koriander.