default-header
HomeWeidekalkoenTransparante keten

Transparante keten

De Caringa Cartier kalkoenen worden in Nederland geboren en komen als kuikentjes naar De Sjroete Farm. Daar groeien ze onder de liefdevolle verzorging van Ruud en Sabrina op tot trotse weidekalkoenen. De gepassioneerde kalkoenhouders zijn op zoek gegaan naar een slachterij die voldoet aan hun strenge eisen en gevestigd is dichtbij De Sjroete Farm. Bij Thönes Natur net over de grens in Duitsland, worden de weidekalkoenen op diervriendelijke wijze geslacht. Ruud en Sabrina hebben bewust gekozen voor deze kleinschalige slachterij in de buurt omdat ze hier op prettige wijze omgaan met de dieren en de transportkilometers beperkt blijven. Dat geeft een goed gevoel! Vervolgens wordt het kalkoenvlees verder verwerkt bij Hendriks Wild en Gevogelte in Venlo. Deze specialist in wild en gevogelte blinkt uit in het combineren van ambacht, vakkennis en nieuwe inzichten. En dat is precies waar ook De Sjroete Farm voor staat.

Doordat de volledige keten transparant is, kan de kwaliteit van het vlees continu bewaakt en gegarandeerd worden. Het kalkoenvlees van De Sjroete Farm is van hoge kwaliteit, ontzettend smaakvol én geproduceerd op een verantwoorde manier.

Bourgondische Weidekalkoen: met passie en liefde grootgebracht

De Sjroete Farm is een kalkoenhouderij waar de passie voor het ambacht kalkoenhouden en de liefde voor de dieren centraal staat. Bij De Sjroete Farm kunnen de kalkoenen rustig opgroeien en rondscharrelen in de kruidenwei.

Klik hier om onze ‘strip’ over het leven bij De Sjroete Farm te downloaden.

 

Bourgondische Weidekalkoen: met passie en liefde grootgebracht