default-header
HomeWeidekalkoenTransparante keten

Transparante keten

De Caringa Cartier kalkoenen worden in Duitsland geboren en komen als kuikentjes van slechts 1 dag oud naar De Sjroete Farm. Onze jonge kuikentjes kunnen genieten van een heerlijk warm (30°) binnenverblijf en krijgen uiterst zorgvuldig geselecteerde voeding, hierdoor groeien de kuikens prachtig op tot mooie jonge kalkoenen.

Als onze jonge kalkoenen ongeveer 9-10 weken oud zijn, mogen ze voor het eerst naar buiten. De Caringa Cartier kalkoenen kunnen heerlijk vrij rondscharrelen in onze kruidenwei. De dieren kunnen hier hun natuurlijke nieuwsgierigheid goed kwijt en genieten van het verse gras en de heerlijke kruiden.

Daar groeien ze verder op onder de liefdevolle verzorging van Ruud en Sabrina tot trotse weidekalkoenen. De Sjroete Farm heeft bewust gekozen voor kalkoenen van het langzaam groeiende ras Caringa Cartier. De combinatie van rust en ruimte in onze kruidenwei zorgt voor zeer smaakvol en kwalitatief hoogwaardig kalkoenvlees.

Ruud en Sabrina zijn in oktober 2022 een eigen slachterij/uitsnijderij gestart. Als de kalkoenen minimaal 18 weken oud zijn worden ze in onze eigen slachterij met respect voor het dier geslacht. Na het diervriendelijk slachten van de kalkoenen, maken wij in onze uitsnijderij uw kalkoenproducten vers op maat. Hierna wordt het kalkoenvlees uiterst zorgvuldig naar wens verpakt en geleverd aan onze klanten, slagers, versspeciaalzaken en restaurants.

Doordat de volledige keten transparant is, kan de kwaliteit van het vlees continu bewaakt en gegarandeerd worden. Het kalkoenvlees van De Sjroete Farm is van hoge kwaliteit, ontzettend smaakvol én geproduceerd op een verantwoorde manier.

Bourgondische Weidekalkoen: met passie en liefde grootgebracht

De Sjroete Farm is een kalkoenhouderij waar de passie voor het ambacht kalkoenhouden en de liefde voor de dieren centraal staat. Bij De Sjroete Farm kunnen de kalkoenen rustig opgroeien en rondscharrelen in de kruidenwei.

Klik hier om onze strip te downloaden.

Bourgondische Weidekalkoen: met passie en liefde grootgebracht