default-header
HomeDe Sjroete Farm introduceert kalkoenham

De Sjroete Farm introduceert kalkoenham

Smaakvolle en eerlijke Nederlandse vleeswaren voor de ambachtelijke slager

Kalkoenhouderij De Sjroete Farm breidt haar assortiment uit met kalkoenhammen. De vleeswaren worden geproduceerd door Slagerij Pinckaers in Maastricht en zijn verkrijgbaar in drie smaakvarianten. De kalkoenhammen zijn vanaf maart verkrijgbaar via De Sjroete Farm en Van de Ven – vers, vlees en waren.

Productontwikkelaar Jos Pinckaers staat aan de basis van de kalkoenham. In overleg met Ruud en Sabrina Bos, eigenaren van De Sjroete Farm, heeft Pinckaers drie varianten ontwikkeld. Eén naturel ham, waarbij het draait om de pure smaak van het heerlijke kalkoenvlees, een kerrie ham en een groene asperge ham. “Voor deze laatste variant is gekozen omdat De Sjroete Farm midden in hét aspergebied van Nederland ligt”, vertelt Sabrina Bos. “We zouden het heel gaaf vinden, als onze kalkoenham tijdens het seizoen om de asperges wordt gedraaid! Daarnaast passen onze kalkoenhammen natuurlijk perfect in de Paasperiode.” De kalkoenhammen worden geproduceerd bij Slagerij Pinckaers in Maastricht, waarmee de kwaliteit is gegarandeerd.

(H)eerlijk Nederlands product

De kalkoenhammen zijn heerlijk mals van smaak én heel gezond. Superlekker voor op brood, maar ook voor diverse andere toepassingen. “Een heerlijk én eerlijk nieuw product voor het vleeswarenassortiment dat niet mag ontbreken in een ambachtelijke slagerij”, aldus Sabrina Bos. Vanaf maart zijn de kalkoenhammen verkrijgbaar voor de verkooppunten van De Sjroete Farm en via Van de Ven – vers, vlees en waren.

Lees het artikel ook op Vleesmagazine en Vlees+.

De Sjroete Farm introduceert kalkoenham