default-header
HomeReceptenBagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Aantal personen: 3 personen

Bereidingstijd: 15 minuten

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Ingrediënten

  • 3 bagels
  • 100 gram roomkaas
  • klein handje verse bieslook
  • peper en zout naar smaak
  • 9 plakjes gerookte Sjroete Farm kalkoenfilet
  • 3 (gekookte) eieren
  • handje sla naar keuze

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 8 minuten lang, laat ze schrikken onder stromend koud water en pel de eieren dan.
  2. Snijd de bieslook fijn en meng deze met de roomkaas, breng op smaak met peper en zout.
  3. Was eventueel de sla en droog deze dan met een sla centrifuge.
  4. Als je afbak bagels gebruikt, dien je deze af te bakken volgens de verpakking.
  5. Snijd de bagels open en besmeer beide kanten met de kruidenroomkaas. Verdeel er dan een beetje sla op, vervolgens 3 plakjes Sjroete Farm kalkoen per bagel en dan een gekookt ei in plakjes.
  6. Breng het ei op smaak met nog een beetje extra peper en zout.

Bron: https://ohmydish.nl/recept/bagel-met-roomkaas-ei-en-gerookte-kalkoen