default-header
HomeReceptenBroodje kalkoen met geitenkaas & zoete mosterd

Broodje kalkoen met geitenkaas & zoete mosterd

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 10 minuten

Broodje kalkoen met geitenkaas & zoete mosterd

Ingrediënten

1 eetrijpe avocado

1 trostomaat

4 speltbollen

2 el Marne zoete mosterd

125g geitenkaas naturel 55+

100g kalkoenfilet

½ bakje tuinkers

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Snijd de tomaat in plakken.
  2. Snijd de broodjes doormidden en besmeer allebei de helften met de zoete mosterd. Besmeer de onderste helften vervolgens met de zachte geitenkaas en verdeel de kalkoenfilet, avocado en tomaat erover. Garneer met de tuinkers, dek af met de bovenste helften van de broodjes en serveer.

 

Bron:https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1192521/broodje-kalkoenfilet-met-geitenkaas-en-zoete-mosterd