HomeReceptenKalkoen met rode pesto pasta en kerstomaatjes
Kalkoen met rode pesto pasta en kerstomaatjes
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
4 Sjroete Farm kalkoenfilets van 100 gram per stuk, in repen gesneden
4 afgestreken eetlepels rode pesto (potje)
350 gram volkoren spaghetti
1 eetlepel olijfolie
2 gegrilde paprika’s (pot) fijn gehakt
2 zongedroogde tomaten, in reepjes
1 oude witte boterham zonder korst, gekruimeld
3 eetlepels bieslook, gehakt
½ eetlepel grove mosterd
100 ml kippenbouillon, pot, tablet, of zelfgemaakt
250 gram kerstomaten, gehalveerd
zout en vers gemalen zwarte peper
Bereidingswijze
Bestrijk De Sjroete Farm filets met de helft van de pesto. Verhit een grillpan met antiaanbaklaag en grill de filets goudbruin en gaar, afhankelijk van de dikte 3-4 minuten aan elke kant. Houd ze warm tot gebruik.
Kook de spaghetti in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gekruimeld brood op een matig vuur goudbruin.
Giet de pasta af en schep de spaghetti in de pan om met de overige ingrediënten.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de pasta met de in brede repen gesneden kalkoenfilets.