HomeReceptenKalkoensaté met witlof en zoete aardappel
Kalkoensaté met witlof en zoete aardappel
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
2zoete aardappelen (in reepjes)
olijfolie
150 millilitervolle yoghurt
1 theelepelhoning
1 theelepel kerrie
1 theelepel citroensap
4 stengels witlof (fijngehakt)
1 bakje tuinkers
4 Sjroete Farm kalkoensatés
klontje boter
peper
zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C. Kook de zoete aardappelreepjes 5 minuten voor in gezouten water. Giet af en laat ze goed uitlekken.
Verdeel de aardappelen over een met bakpapier beklede bakplaat, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 minuten in de oven. Hussel ze regelmatig om.
Meng de yoghurt met de honing, de kerrie en het citroensap en kruid met peper en zout. Schep de saus onder de witlof en meng er de tuinkers onder.