HomeReceptenPita met kalkoenshoarma, knoflooksaus en salade
Pita met kalkoenshoarma, knoflooksaus en salade
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
½ ijsbergsla
2 tomaten
1 teentje knoflook
1 potje magere yoghurt
1 kl komijn
4 pitabroodjes
300 g Sjroete Farm kalkoenshoarma
1 el olijfolie
3 el mayonaise
peper en zout
Bereidingswijze
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Snij de tomaten in plakjes. Pers de knoflook. Doe de yoghurt, mayonaise, knoflook en komijn in een kom en meng goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
Verhit een antiaanbakpan zonder boter of olie en warm de pitabroodjes op. Je kan dit ook in een broodrooster doen. Hou warm onder aluminiumfolie.
Verhit de olijfolie in de antiaanbakpan en roerbak de kalkoenshoarma 6-8 minuten.
Snij de pitabroodjes open en vul ze met een beetje ijsbergsla, kalkoenshoarma en werk af met de knoflooksaus. Serveer samen met de rest van de ijsbergsla, tomaten en knoflooksaus.