HomeReceptenRoergebakken kalkoen met spinazie-risotto
Roergebakken kalkoen met spinazie-risotto
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
450 ml water
250 g risotto rijst
300 g verse spinazie
125 g geraspte belegen Goudse kaas
1 bosui
300 g Sjroete Farm kalkoenfilet
2 el olijfolie
3 el pesto rosso
Bereidingswijze
Bereid de risotto in een grote pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.
Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin.Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.