default-header
HomeReceptenTagliatelle met kalkoenfilet en pesto-roomsaus

Tagliatelle met kalkoenfilet en pesto-roomsaus

Aantal personen: 4 personen

Bereidingstijd: 25 minuten

Tagliatelle met kalkoenfilet en pesto-roomsaus

Ingrediënten

  • 250 gram tagliatelle
  • 400 gram Sjroete Farm kalkoenfilet
  • 1 ui
  • 250 gram champignons
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels pesto
  • 125 ml crème fraîche
  • basilicumblaadjes

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle in ruim kokend water beetgaar.
  2. Snij intussen de kalkoenfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
  3. Verhit de olie en bak de kalkoen 4 minuten. Voeg de ui en champignons toe en bak deze 4 minuten mee. Voeg de pesto en crème fraîche toe en warm nog even door. Breng op smaak met peper.
  4. Vermeng de tagliatelle met de saus. Garneer met basilicumblaadjes.

Bron: https://www.puurgezond.nl/eten/hoofdgerecht/recepten/tagliatelle-met-kalkoenfilet-en-pestoroomsaus